Blogg

Alla blogginlägg

Ny användarvänlig design och massor av produkter

22 mar 2019

Pulsklockan.com har fått ny bättre design 

Äntligen har sida uppdaterats för att ge dig som besökare den bästa upplevelsen när du ska hitta rätt klocka som mäter puls. Vi har gjort det så enkelt och smidigt som möjligt för att du ska kunna hitta alla produkter som finns tillgängliga på marknaden just nu. Alltid till lägsta pris och möjligheten att jämföra och göra det bästa valet.

Vi har lagt till en enklare navigation för märkena samt lagt till märket Apple som vi vet många saknat tills nu. Från varje sida kan du enkelt komma till det märke du vill och se alla produkter som finns tillgängliga online.   

Billigaste pulsklockorna

3 nov 2016

Hitta den billigaste pulsklockan här 

Det är inte lätt att jämföra och hitta pulsklockor har vi märkt och det är därför denna sida skapades. Vill du hitta en billig pulsklocka så har du hittat rätt. Vi skriver om de flesta populära pulsklockorna och aktivitetsarmbanden som finns på marknaden och försöker ge dig som besökare så mycket info som möjligt om varje modell innan du köpern en pulsklocka. Sedan får du direkt på sidan tips om var du köper den billigast. 

Nu ännu enklare att hitta den billigaste pulsklockan!

16 mar 2016

Vår nya design gör det ännu enklare för dig att hitta den bästa pulsklockan eller aktivitetsarmbandet till det lägsta priset. 

Vi har gjort om pulsklockan.com och med mer information om de populäraste produkterna på marknaden kan du läsa och jämföra vilken modell som passar dig bäst. Vi har också gjort om sidan och navigationen så du enklare kan jämföra de modeller som finns men också se exakt vilka färger den finns i. Detta gör att du får en bättre helhetsbild när du ska köpa ditt nya aktivitetsarmband eller pulsklocka

Aktivitetsarmband hett just nu

6 jun 2015

Det senaste inom träning

Det senast inom träning är aktivitetsarmandet som funkar lika bra till vardaglig aktivitet. Man håller koll på sin motion och hur mycket man rör sig genom ett smidigt armband. Med detta kan du motivera dig själv att röra dig mer och samtidigt hitta den träning som ger dig bäst resultat. Klicka på fliken ovanför att hitta de billigaste aktivitetsarmbanden. 

Nya pulsklockor i butikerna

17 mar 2015

Nu har det äntligen fyllts på med massor av nya pulsklockor i butikerna

Vi har som alltid lagt upp alla de mest populära bland våra märken. Letar du efter en pulsklocka till bästa pris från antingen polar, suunto eller garmin så kolla i menyn till vänster för att hitta det du söker. Vi har också lagt in flera ny pulsband och pulsmätare som du hittar under den fliken i navigationen.