Billig Pulsklocka & aktivitetsarmband

Letar du efter billiga pulsklockor?

Många vill ha enklare funktioner i sina pulsklockor och aktivitetsarmband och därför kan det vara bra att inte köpa det allra mest extrema eller avancerade produkterna om kostar flera tusentals kronor.

Vi rekommenderar därför att man väljer en billig pulsklocka eller aktivitetsarmband som mäter de enklare funktionerna lika bra som de dyra produkterna på marknaden. Det finns flera olika tillverkare på marknaden och alla har en enklare modell som passar bra. Nedan ser du vilka butiker som säljer billiga pulsklockor som vi rekommenderar just nu. 

Fitbit Charge 3 SE white

Pris: Slutsåld

Garmin Vivomove HR Sport

Pris: 1490

Garmin Vivosport black/pink

Pris: Slutsåld

Fitbit Inspire HR(Heart-rate)

Pris: 899

Fitbit Alta HR(Heart-rate)

Pris: Slutsåld

Garmin Vivosmart 4 grey/silver

Pris: 1595

Fitbit Inspire

Pris: 699

Fitbit Alta

Pris: Slutsåld

Garmin Vivofit 4 white

/garmin-vivofit-4-vit

Mer info

Pris: 749

Suunto Spartan Trainer Wrist HR Black

Pris: 1595

Fitbit Ionic black

Pris: Slutsåld

Fitbit Versa black

Pris: 1490

Hitta massor av billiga pulsklockor online i dessa butiker, klicka för att komma dit. 

/pulsklocka-billig-online.png

/billiga-pulsklockor.jpg

/billiga-pulsklockor.jpg

Vilka modeller är det vi rekommenderar? 

Vare sig du väljer Garmin, Polar eller Suunto så finns det en bra produkt som håller måttet. Så designen kan vara något som spelar större roll när det kommer till billiga pulsklockor och aktivitetsarmband med tanke på att de enklare funktionerna finns i de flesta klockorna. Men vi kommer nedanför presentera några bra produkter som vi tycker passar bra och som kan köpas billigt online. Garmin forerunner 230 är en mycket populär produkt som inte är extremt billig men ändå väldigt prisvärd. Suunto core även den prisvärd. Garmin Vivoactive är ett billigt aktivitetsarmband med de flesta funktioner som du kan tänkas behöva. Sedan har vi både pulsklockor och aktivietsarmbanden från polar som alla är väldigt prisvärda och med lite olika funktioner. 

Köp dina billiga pulsklockor och aktivitetsarmband hos oss. Vi rekommenderar endast säkra butiker och några av de största på aktörerna på marknaden som vi vet alltid levererar. Du kan vara helt säker på att du får snabbast leverans och billigaste priset.